newbaner

پیوندها

جهت مشاهده بهتر وب سایت از مرورگر فایرفاکس و یا Google chrome استفاده نمایید.سایت مقام معظم رهبری

سایت ریاست جمهوری

app
پایگته اطلاع رسانی دانشگاه نیوز
کروکی دانشگاه پیام نور خوی

قابل توجه دانشجويان کارشناسي ارشد(مجازی)

1- دانشجو موظف است پس از اتمام 3 سال تحصيل خود به آموزش مرکز خوي به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و درخواست اضافه سنوات کند، در غير اينصورت هر گونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

2- دانشجو موظف است پس از انتخاب پايان نامه به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و فرم  صفر واحدي به جاي واريز شهريه مي باشد گرفته و تکميل نمايد. در غير اينصورت هرگونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

3- دانشجو موظف است در خصوص دروس جبراني خود به مسئول تحصيلات تکميلي مراجعه و پيگيري نمايد در غير اينصورت هر گونه عواقب به عهده خود دانشجو خواهد بود.

4- دانشجويان آموزش محور موظف هستند درس سمينار 1 وسمينار 2 را بگذرانند.

5- دانشجويان کارشناسي ارشد جهت پيگيري امور دانشجويي خود موظفند شخصاً به آموزش(قسمت تحصيلات تکميلي) مراجعه نمايند.

جديد* اطلاعيه : قابل توجه كليه دانشجويان دانشگاه پيام نور (تاريخ درج خبر: 28/6/90) اطلاعيه : قابل توجه كليه دانشجويان دانشگاه پيام نور

تعداد 326 درس كارشناسي ارشد در 38 رشته گرايش و 24 درس كارشناسي براي آموزش الكترونيكي فعال شده است و علاوه بر دانشجويان الكترونيكي، دانشجويان سنتي نيز مي توانند اين دروس را انتخاب كنند.

براي مشاهده راهنماي استفاده از آموزش الكترونيكي از آدرس: http://lms.pnu.ac.ir استفاده كنيد.

جهت مشاهده كليه دروس دانشگاه پيام نور اينجا را (كليه دروس دانشگاه پيام نور) كليك كنيد.

كد استاد و درس آموزش الكترونيكي(تاريخ درج خبر:30/06/90)  لینک مطلب